E fa'apefea ona fa'aoga uaea fa'avevela e fa'amama ai paipa, tane ma isi mea faigaluega?

O laina faʻamafanafana eletise o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei i le faʻasaoina o le vevela o meafaigaluega e pei o paipa ma tane.

O lona faʻavae o le faʻaaogaina o le eletise e faʻatupu ai le malosi o le vevela, ina ia faʻateleina le vevela o le masini, ma ausia ai le faʻamoemoe o le faʻasaoina o le vevela.

O laina faʻamafanafana eletise o loʻo i ai uiga o le sili atu le atamai, sili atu le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o lea e sili atu ma sili atu ona faʻaaogaina.

 uaea faamafanafana

E mafai ona iloa e uaea faʻavevela eletise le pulea otometi o le faʻasaoina o le vevela o meafaigaluega e pei o paipa ma tane.

E ala i le faʻapipiʻiina o masini faʻapipiʻi ma faiga faʻatonutonu, e mafai ona otometi le faʻaogaina o le ki o laina faʻavevela eletise e tusa ai ma suiga o le vevela i luga o le masini, ina ia ausia ai le aʻafiaga o le faʻasaoina o le vevela ma le puleaina o le vevela.

O lenei auala e pulea ai le atamai e le gata e mafai ona faʻaleleia le lelei o galuega, ae faʻaitiitia ai foi le otaota o punaoa a tagata.

 

Lona lua, tekinolosi faʻavevela eletise e sili atu le faʻasaoina o le malosi ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.

O le fusi faʻamafanafana eletise e mafai ona otometi ona fetuunai le tele o le malosi e tusa ai ma suiga o le vevela i luga o le masini, ma o le a naʻo le faʻamafanafanaina pe a manaʻomia, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le eletise.

I le taimi lava e tasi, o le fusi faʻamafanafana eletise e faʻaaogaina ai le eletise mama ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.

 uaea faamafanafana

E mafai ona fa'aaoga lautele tekinolosi fa'avevela eletise i le fa'asaoina o le vevela o meafaigaluega e pei o paipa ma tane.

Pe o le petrochemical, puipuiga o le afi, poʻo laina paipa o le olaga lautele ma isi pisinisi, e mafai e tekinolosi faʻavevela eletise ona faia se sao.

I tulaga e manaʻomia ai le maualuga o le faʻaogaina o le vevela, e mafai foi e tekinolosi faʻavevela eletise ona ausia le sili atu le saʻo o le vevela e ala i le faʻatonutonuina o le atamai, faʻamautinoa le faʻaogaina masani o meafaigaluega.

 

I se aotelega, o tekinolosi faʻavevela eletise o se fofo faʻafefe lelei mo meafaigaluega e pei o paipa ma tane, faʻatasi ai ma le tele o uiga e pei o le pulea otometi, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, ma le lautele faʻaoga.

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, e talitonuina o tekinolosi faʻavevela eletise o le a sili atu le tele o faʻaoga i le lumanaʻi.

 

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou mo nisi fa'amatalaga ile uaea fa'avevela.

sales5@lifetimecables.com

Telefoni/Wechat/Whatsapp:+86 19195666830


Taimi meli: Iul-19-2024