E fa'afefea ona filifili uaea lelei e ala i le fa'amama

Uaea o se tasi o mea taua mo tagata uma e manaʻomia le teuteu.Uaea maualugaose fa'amaoniga foi o le saogalemu eletise.O uaea eletise e masani lava ona aofia ai taʻavale, faʻamaufaʻailoga, ma faʻamau puipui.

O le mea e masani ona matou faʻaali atu ia te oe o le auala e filifili ai uaea maualuga maualuga e ala i le faʻapipiʻiina.O le insulation layer o se vaega taua tele o le fausaga uaea ma e sili ona faʻaogaina.

 

E mafai ona puipuia le taʻavale mai le faʻaleagaina faʻainisinia ma le faʻaleagaina o vailaʻau, mai le faʻafesoʻotaʻi ma le ausa vai, susu, ma I le tulaga o le eletise eletise pe a paʻi i taʻavale, e mafai ona faʻaleleia le malosi faʻainisinia ma faʻalauteleina le ola tautua.E mafai ona e va'ai i auala nei e ono e filifili ai uaea maualuga e ala i le fa'a'ese'ese.

Fa'afefea ona filifili uaea maualuga e ala ile fa'a'ese'ese

Toso

O mea faʻapipiʻi o uaea maualuga o loʻo i ai se tikeri faʻapitoa o le malosi faʻainisinia ma fetuutuunai, ma o uaea e le faigofie ona faʻaleagaina pe gau pe a toso malosi.

tipi

'Oti se vaega o le uaea ma mata'ituina pe o le totonugalemu o le uaea o lo'o i le ogatotonu o le uaea.Afai e le o totonugalemu, o le vaega fa'amama i le tasi itu o le a manifinifi ma e ono malepe i lalo i le taimi nei.

Pa'u

Pi'u se vaega pu'upu'u uaea pe a mana'o i ai.Afai e leai ni gau po'o ni fa'ailoga pa'epa'e ile pi'oga, e lelei le lelei.

olo

Fa'aauau pea ona olo le vaega fa'amama.Afai e susulu le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga ma e le o faʻaleagaina, e lelei le lelei.

Va'aiga o le la

Pe a faʻaalia le faʻafefe o le faʻafefe i le susulu o le la, o le a le suia le lanu pe faʻamavae le faʻamalama, ma e malosi le mautu.I le maualuga o le vevela, o le molecular structure e mautu ma e le faigofie ona pala.Tulaga maualuga fa'agata fa'atasi ma le tele o tete'e.

Fa'amumu

Fa'aaogā se mama e fa'amumu ai se uaea ma o le a mu pe a tu'ua le mumu.O le uaea lea e le lelei le fa'aogaina o le afi.O se uaea e sili atu le mu o le a mu ma o le a tineia pe a uma ona alu ese mai le afi.


Taimi meli: Mati-28-2024