Ia e malamalama i uiga tulaga ese o uaea photovoltaic!

Matou te iloa e uiga i tekinolosi faʻaola eletise, ae e te iloa o le a le eseesega i le va o uaea photovoltaic faʻaaogaina mo le faʻasalalau pe a maeʻa le gaosiga o le la ma uaea e masani ona matou faʻaogaina?

I lenei tusiga, o le a ou ave oe ia iloa ituaiga eseese o uaea photovoltaic ma malamalama i o latou uiga autu, ma le faʻamoemoe e faʻalolotoina lou malamalama ma lou malamalama.

 

O le fuafuaina o le tele o le uaea ma faʻamatalaga e talafeagai mo lau faʻaogaina o le la e taua tele ina ia mautinoa le lelei o le eletise ma aloese mai le gau o le malosi.

 

A maeʻa ona e aʻoaʻoina lenei tusiga, o le a e maua se malamalamaga atoatoa i uaea photovoltaic sola ma maua le malamalama e fai ai filifiliga atamai mo faiga faʻaola eletise.O lea, se'i o tatou su'esu'e fa'atasi se lalolagi fou!

 信图片_202406181512023

O le a le uaea photovoltaic?

 

O uaea photovoltaic o uaea fa'apitoa e fa'aogaina e fa'afeso'ota'i ai paneta sola i isi vaega i faiga fa'aola.

 

O nei uaea e iai sona sao taua i le lelei ma le saogalemu o le felauaiga o le eletise e gaosia e paneta sola.Latou te faia se sao taua i le faʻafesoʻotaʻi o paneta sola i isi vaega o le masini.

 信图片_202406181512022

O nisi nei o mea taua e tatau ona iloa:

 

Faamoemoega

E fa'aogaina uaea photovoltaic e fai ma auala e fa'asalalau atu ai le fa'aola sa'o (DC) fa'atupuina e paneta o le la i le isi vaega o le fa'aogaina o le eletise.

 

Fauga

Ua mamanuina ina ia tetee atu i tulaga faigata i fafo e masani ona feagai i totonu o le la.E faia i mea e tetee atu i le susulu o le la, suiga o le vevela, ma le susu.

 信图片_202406181512011

Insulation

O lo'o i ai se latou fa'avae fa'apitoa fa'apipi'iina e puipuia ai le vili ma malepe fa'alava.

 

Tele le ta'avale

Ole tele ole ta'avale ile uaea PV e filifilia e fa'atatau i le gafatia o lo'o iai nei e mana'omia mo se fa'apipi'i fa'apitoa ole la.

 

Fuainumera tau eletise

E iai a latou fa'ailoga eletise eseese e fa'afetaui ai le maualuga o le eletise e masani ona maua i faiga fa'aola.

 

Tulaga saogalemu

Latou te tausisia tulaga maʻoti saogalemu ma faʻamaonia e faʻamautinoa ai le faʻatuatuaina ma le saogalemu o gaioiga i totonu o le alamanuia la.

信图片_202406181512021 

Ituaiga eseese o la PV uaea

 

Uaea PV tasi-autu

O nei uaea e aofia ai se taʻavale e tasi, e masani ona faia i le kopa poʻo le alumini, o loʻo siʻosiʻomia e se mea faʻapipiʻi ma se peleue pito i fafo.E masani ona fa'aogaina i mea fa'apipi'i la'ititi la'ititi la.

 

Uaea PV lua-autu

Uaea lua-autu e lua ta'ita'i fa'amama i totonu o le peleue tasi uaea, ma e fa'aoga e fa'afeso'ota'i ai paneta o le la i se tulaga tutusa, e mafai ai ona fa'aputuina le maualuga o au.

 

Uaea PV tele-autu

O nei uaea e tele ta'avale fa'amama, e masani lava e tolu pe sili atu, i totonu o le peleue tasi uaea.E fetaui lelei mo le tele o le malosi o le la ma le lavelave o fesoʻotaʻiga uaea.

 信图片_20240618151201

Fonotaga uaea PV Solar

O uaea ia ua uma ona fa'apipi'i ua uma ona fa'apipi'i.Latou te tuʻuina atu se fofo faigofie ma lelei mo le faʻafesoʻotaʻi o paneta o le la i isi vaega faʻaogaina, e pei o inverters poʻo pusa faʻatasi.

 

La PV Extension Cables

E fa'aogaina uaea fa'aopoopo e fa'alautele ai le o'o atu o uaea PV pe'ā mana'omia se umi fa'aopoopo i le va o paneta sola ma isi vaega o masini.E maua i latou i le tele o umi ma ituaiga fesoʻotaʻiga.

 

La PV Feso'ota'i Uaea

E fa'aoga uaea feso'ota'i e fa'afeso'ota'i ai le tele o manoa o paneta sola, e fa'ataga ai le aoina lelei ma le felauaiga i totonu o le fa'aogaina o le eletise.

 

O ituaiga taʻitasi e iai se faʻamoemoega faʻapitoa ma ua mamanuina e faʻafetaui manaoga tulaga ese o faʻapipiʻi eseese o le la.E taua le filifilia o le ituaiga saʻo mo manaʻoga faʻapitoa o lau faʻaogaina o le la e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le faʻatuatuaina.

 信图片_20240618151202

Le Eseesega i le va o uaea PV ma uaea masani

 

O se tasi o eseesega autu i le va o uaea PV ma uaea masani o lo latou insulation.O uaea PV ua fa'apipi'iina fa'apitoa le fa'alumaina e fa'asa'o i le fa'aumiumi o le susulu o le la, suiga o le vevela, ma tulaga leaga o le si'osi'omaga.

 

O lenei fa'alumaina e puipuia mai le fa'avelaina o le UV, susu, ma le abrasion, fa'amautinoa le umi o le fa'atinoga ma le tumau o le uaea.I se eseesega, o laina masani atonu e le tutusa le maualuga o le tetee a le UV ma atonu e sili atu ona faigofie ile faʻaleagaina ile taimi.

 

O le isi eseesega taua o le fuaina o le voltage.O uaea PV ua mamanuina ina ia fetaui ma manaoga tulaga ese o le eletise o le gaosiga o le malosi o le la ma e masani lava ona faʻamauina mo tulaga eletise saʻo (DC), lea e masani ai i paneta o le la.

 

O uaea masani, i le isi itu, ua mamanuina mo le fesuiaiga o le eletise (AC) tulaga masani e masani ona faʻaogaina i totonu o fale poʻo pisinisi eletise.

 信图片_202406181512013

E le gata i lea, o uaea PV ua fa'ainisinia e fa'afetaia'ia le maualuga o le vevela o lo'o fa'atupuina e paneta o le la e fa'aalia i le susulu o le la.E maualuga atu le fua o le vevela nai lo uaea masani, e mafai ai ona fa'agaoioi ma le saogalemu i le maualuga o le vevela o lo'o o'o i ai masini eletise.

 

Pe a filifilia uaea PV, e taua le mafaufau i mea taua e pei o le manaʻomia o le gafatia o loʻo i ai nei, fua faʻatatau, ma le tausisia o tulaga faʻapitoa.

 

O le filifilia o le ituaiga sa'o e mautinoa ai o lo'o feavea'i ma le saogalemu le malosi ole la i totonu ole PV system.

 

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i mai mo nisi fa'amatalaga i luga ole la uaea.

sales5@lifetimecables.com

Telefoni/Wechat/Whatsapp:+86 19195666830


Taimi meli: Iuni-18-2024