O a auala toe faʻatumu ma manaʻoga mo le faʻavevelaina o le uaea faʻamafanafana faʻatumu faʻatumu?

O uaea faʻamafanafana ua avea ma se tasi o auala faʻamafanafana lelei i le taumalulu ona o lo latou tamaoaiga, saogalemu ma le maualuga.

A maeʻa ona tuʻuina uaea faʻamafanafana i totonu o le potu, o le toe faʻatumu o se mea taua tele.Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata e masalosalo i le auala e toe faʻatumu ai uaea faʻavevela, ma popole o le toe faʻafoʻi le talafeagai o le a faʻaitiitia ai le faʻamafanafanaina o le faʻamafanafanaina o le fola eletise.Lenei sei tatou malamalama i le backfilling metotia ma manaʻoga mo le faʻavevela uaea faʻavevela faʻatumu faʻatumu.

 uaea fa'avevela fa'atumu vaega

Metotia mo le toe fa'atumuina o uaea fa'avevela ile sima

Pe a sasaa le sima faʻatumu faʻatumu, o mea e faʻaaogaina e tatau ona fetaui ma manaʻoga mamanu.

A oʻo atu le sima i totonu o le nofoaga e faʻapipiʻi ai, e tatau ona seti se paʻu mo felauaiga.Meafaigaluega e pei o taavale toso e le tatau ona oomi sa'o le uaea faamafanafana.

E le fa'atagaina ona laa i luga i totonu o le 48 itula talu ona mae'a le fa'atumu.E matua fa'asā lava le togiina ma le tele o uta.

 

O le sima e masani ona faataatia e le vaega faufale, ma o le faataatiaina o sima e na o le faasinomaga.

O le backfill layer e faia se sao i le puipuia ma le teuina o le vevela ma faʻaumatia le vevela mo le faʻamafanafanaina o le fola eletise.

O le lelei o le backfill layer e iai se aafiaga tele i le vevela o le aʻafiaga o le eleele.

E tatau ona maitauina o le toe faʻaleleia o le faʻamafanafanaina o le fola o le eletise e le gata ina manaʻomia ai le tele o le gauai atu i mea e toe faʻaleleia ai, ae e manaʻomia ai foʻi le gauai atoatoa i faiga faufale i le taimi o le toe faʻaleleia.

E naʻo le faʻalogo atili i le puipuiga o le toe faʻatumu e mafai ona faʻateleina le aoga o le faʻavevela eletise eletise.

 

Manaoga mo le faʻatumu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafanaina o le uaea:

A tuʻuina atu le fale, e tatau ona faʻapipiʻi ma faʻamaeʻaina le faʻamafanafanaina o le uaea.O le mafiafia o le sima fa'atumu e tatau ona pulea ile 20-30mm.E le tatau ona maualuga tele pe maualalo tele.

A maeʻa ona faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻamago atoatoa o le sima aʻo leʻi mafai ona galue masani;

O le 20mm insulation layer i lalo o le uaea faʻavevela na faia se sao-faʻamaonia, o lea afai o le fola laminate e faʻaaogaina e fai ma teuteuga o le fola, e leai se manaʻoga e tuʻuina se faʻamaufaʻailoga susu.

A faʻaaogaina le fola laupapa e fai ma teuteuga o le fola, e tatau ona faʻamago atoatoa le sima aʻo leʻi tuʻuina, ma e tatau ona faʻamalosi e faʻagogo uma le susu i totonu o le sima.

 

O le tulaga o le atinaʻeina o loʻo i ai nei o le faʻavevelaina o le fola o le eletise o le faʻamafanafanaina o le fola o le eletise ua iloa e le lalolagi HVAC alamanuia o se auala faʻavevela ma le lelei o le faʻamafanafanaga, maualuga le saogalemu ma le faʻamaoni, ma le umi o le auaunaga.Faatasi ai ma lenei auala faʻamafanafana, o le mataupu faavae o le faʻaliliuina o le eletise eletise i le vevela, ma le maualuga o le suiga o le malosi, toetoe lava 100%.

 

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou mo nisi fa'amatalaga ile uaea fa'avevela.

sales5@lifetimecables.com

Telefoni/Wechat/Whatsapp:+86 19195666830


Taimi meli: Iul-08-2024